Wednesday, January 5, 2011

Vinegar Test For Genital Warts

Potato croquettes with meat sauce and risotto The peas

recipe born from the imagination of my little man, who was also very accustomed to the art of recycling in the presence of echo in the fridge .. ^ _ ^
As usual, the recipe is simple and unadorned, can certainly be improved even if we we found tasty and satisfying.

Varie 008

x 2 persons INGREDIENTS: 180g of rice

100g
1 shallot sauce

4-5 handfuls of frozen peas 2 tablespoons extra virgin olive oil broth

white wine to taste

PREPARATION:

In a pan fry lo scalogno affettato con un paio di cucchiai di olio, eventualmente aggiungete anche un goccio di acqua per farlo stufare bene. Versate il riso e farlo tostare, sfumate poi con il vino bianco e procedete aggiungendo brodo quando necessario. A parte mettete in un contenitore adatto al microonde i piselli surgelati, e cuoceteli 5 minuti a 800W. Uniteli al riso insieme al ragù e terminate la cottura. Infine mantecate fuori dal fuoco con un ricciolo di burro e se volete del parmigiano grattugiato.
BUON APPETITO!

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